Snabb leverans inom Sverige

PROBLEM MED BETALNING - KONTAKTA OSS

Vid frågor kontakta oss på kontakt@jaktbelysning.se eller ring oss på 0739-84 99 93

Starka ficklampor

Starka ficklampor från Acebeam & Klarus

Att använda starka ficklampor med starkt ljus är ett måste vid exempelvis spaningsarbete. Vi arbetar med ficklampor som är specificerade enligt ANSI/NEMA FL1-2009 standard, detta innebär att vi följer standard kvalité enligt EU med våra starka ficklampor.

2017 etablerade vi varumärken som Aacebeam och Klarus i vårt sortiment för starka ficklampor. Dessa två varumärken är de märken som har produkter som levererar absolut bäst ljus, lampor, lumen och LED på marknaden.

Det finns olika uttryck som man gärna hör i samband med dessa märken, men det mest omtalade är uttrycket "stark ficklampa som är bland de ljusaste och bästa i världen till rätt pris".

Stark ficklampa av hög kvalitet hos Jaktbelysning

En av anledningarna till varför deras ficklampor är välkända är på grund av deras arbetssätt samt typen av LED de använder. De testar sina starka ficklampor i olika krävande miljöer. Samtidigt är det viktigt att de också testar sina ficklampor i hållbarhet, gentemot miljön och funktionalitet. De kan därför pressa sitt pris på ficklampor, som i sin tur ger oss det bästa pris ut till er kunder.

Många av våra kunder inkluderar militärer, polis samt brandmän, här testas också våra starka ficklampor hårt. Våra kunder finns i bland annat industri, säkerhet, jakt, dykning, cykling, camping och fiske. Eftersom vi även säkrar upp ficklampor med LED och lampor som har olika typer av LED lampor kan vi ge kvalité till er kunder.

Vi vill försäkra oss om att våra olika ficklampor klarar av de tuffaste miljöerna och användande. Därför jobbar vi med bra och stabila märken för ficklampor, som vi vet kan leverera olika bra garantier för just detta och levererar bra sken när ni behöver det.

Moms visas: