Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20 Mån-Fre

Starka ficklampor

Starka ficklampor från Acebeam & Klarus

Att använda starka ficklampor med starkt ljus är ett måste vid exempelvis spaningsarbete. Vi arbetar med ficklampor som är specificerade enligt ANSI/NEMA FL1-2009 standard, detta innebär att vi följer standard kvalité enligt EU med våra starka ficklampor.

2017 etablerade vi varumärken som Acebeam och Klarus i vårt sortiment för starka ficklampor. Dessa två varumärken är de märken som har produkter som levererar absolut bäst ljus, lampor, lumen och LED på marknaden.

Det finns olika uttryck som man gärna hör i samband med dessa märken, men det mest omtalade är uttrycket "stark ficklampa som är bland de ljusaste och bästa i världen till rätt pris".


Stark ficklampa av hög kvalitet hos Jaktbelysning

En av anledningarna till varför deras ficklampor är välkända är på grund av deras arbetssätt samt typen av LED de använder. De testar sina starka ficklampor i olika krävande miljöer. Samtidigt är det viktigt att de också testar sina ficklampor i hållbarhet, gentemot miljön och funktionalitet. De kan därför pressa sitt pris på ficklampor, som i sin tur ger oss det bästa pris ut till er kunder.

Många av våra kunder inkluderar militärer, polis samt brandmän, här testas också våra starka ficklampor hårt. Våra kunder finns i bland annat industri, säkerhet, jakt, dykning, cykling, camping och fiske. Eftersom vi även säkrar upp ficklampor med LED och lampor som har olika typer av LED lampor kan vi ge kvalité till er kunder.

Vi vill försäkra oss om att våra olika ficklampor klarar av de tuffaste miljöerna och användande. Därför jobbar vi med bra och stabila märken för ficklampor, som vi vet kan leverera olika bra garantier för just detta och levererar bra sken när ni behöver det.

Olika sorters starka ficklampor

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika starka ficklampor för olika ändamål. Vi har starka ficklampor som är ultimata för jakt med stark lumen och lång räckvidd. Vår starkaste ficklampa lyser med hela 80000 lumen och natt blir som dag ute. Om ni föredrar fiske istället för jakt, kan våra starka ficklampor fungera utmärkt även för fiske. Med sina LED lampor har våra ficklampor även en lång livstid.

För camping hittar man ficklampor som har både USB och batteri. En portabel men stark ficklampa vid camping ger en den belysning man behöver när mörkret faller.

Behöver man en liten men stark ficklampa, finns det mini-ficklampor som man enkelt kan förvara i sin ficka. Smidigt vid promenader ute i skogen m.m, när det är mörkt. För er som behöver bra ljus när ni arbetar erbjuder vi produkter som stark arbetslampa.

Användningsområden för Starka Ficklampor

Polisarbete:

Inom polisarbete är starka ficklampor ovärderliga verktyg för att söka igenom mörka områden, spåra misstänkta, och genomföra trafikkontroller på natten. Deras höga ljusstyrka och räckvidd gör att poliser kan upprätthålla en översiktlig syn på situationen och säkerställa sin egen säkerhet.

Militära Operationer:

Inom militären används starka ficklampor för en mängd olika uppgifter, inklusive nattspaning, rumsröjning, målföljning och signalering. Dessa ficklampor är en avgörande del av utrustningen för militärpersonal i alla grenar av försvaret.

Räddning och Sjöräddning:

Inom räddningstjänsten är starka ficklampor oumbärliga för att lokalisera och hjälpa nödställda personer i mörka och svåråtkomliga miljöer. Deras långa räckvidd och kraftfulla ljusstråle underlättar räddningsoperationer och ökar chanserna för en lyckad räddning.

Säkerhetsbranschen:

Inom säkerhetsbranschen används starka ficklampor för övervakning, patrullering och bevakning av byggnader, anläggningar och evenemang under nattliga timmar. Deras kraftfulla ljussken kan avskräcka potentiella inkräktare och underlätta identifiering av misstänkta personer eller situationer.

Utomhusaktiviteter:

Starka ficklampor är även populära inom utomhusaktiviteter som camping, vandring, klättring och jakt. Deras ljusstyrka och räckvidd gör att användarna kan navigera genom okänd terräng, upptäcka faror och möjliggöra säkra och trevliga äventyr.

Vad är Starka Ficklampor?

Starka ficklampor, även kända som taktiska ficklampor, är specialdesignade för att leverera exceptionellt kraftfullt ljus. Dessa ficklampor är utrustade med avancerade LED och optiska system som möjliggör en koncentrerad och lång räckvidd på ljusstrålen.

Resultatet är en imponerande belysningskapacitet som är idealisk för spanings- och sökarbete, speciellt i mörka eller svagt upplysta områden.

Tillbehör och batterier till starka ficklampor

Utöver ficklampor har vi även bra produkter som hjälper er upprätthålla rätt belysning för dina behov, batteri och ficklampa går ju hand i hand. Vi erbjuder även produkter som en variation fästen till ficklampor och förvaring om man behöver det.

Kontakta oss

För att få en så bra produkt för DIG som möjligt, kontakta oss gärna för rådgivning om våra produkter och mer information på kontakt@jaktbelysning.se eller per telefon 0739-84 99 93.

Moms visas: