Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20 Mån-Fre

CAMPINGLAMPA

Campinglampa som passar dina behov

Välkommen till Jaktbelysning.se - en pålitlig webbutik som erbjuder produkter av hög kvalitet inom belysning. Här hittar ni ett stort sortiment av olika campinglampor att välja mellan. Allt från laddningsbara campinglampor till riktigt kraftfulla, starka campinglampor.

Vi är stolta över att ha många produkter av lampor som blivit utnämnda till "Bäst i test" av experter och kunder. Vi har noggrant valt ut våra produkter för att säkerställa att du får bra belysning och lampor som uppfyller dina behov.

Vi förstår vikten av pålitliga lampor, särskilt utomhus. Därför erbjuder vi produkter med lång batteritid och starkt ljus för att du ska få bra campingbelysning. Oavsett om du behöver en ficklampa, pannlampa eller starkare lampor har vi det du behöver för din camping. Bland våra produkter hittar ni recensioner om våra lampor för camping, som hjälper er att välja.

 

Trygga köp med bra produkter och smidig leverans

När du handlar hos oss kan du vara trygg med att du får bra produkter och en smidig leverans samt personlig service.

Så varför kompromissa med belysningen när du kan få de bästa produkterna från Jaktbelysning.se? Upptäck vårt sortiment idag och se varför våra produkter har utnämnts till "Bäst i test". Låt oss hjälpa dig att få bra campinglampor under dina äventyr.


Att tänka på när man ska välja bästa campinglampan

När det kommer till att välja bland alla campinglampor, är det viktigt att tänka på vilka olika modeller som är bäst för just dina behov. Det finns en del olika faktorer att ta hänsyn till, innan man gör sitt val. Faktorer som ljusstyrkan, vilken typ av strömkälla eller funktioner som man vill att campinglampan ska ha.

 

Ljusstyrka

En viktig faktor att överväga är ljusstyrkan på campinglampan. Om du behöver starkt och kraftfullt ljus med hög lumen för att lysa upp en stor yta eller om du planerar att använda din lampa för aktiviteter som vandring eller fiske på natten, kan en campinglampa med hög ljusstyrka vara det rätta valet för dig.

LED lampor är ett alternativ som är väldigt energisnåla och hållbara, samtidigt som de har en stark ljusstyrka. Därför används med fördel oftast LED lampor till campinglampor och ficklampor.

Vi har produkter med LED lampor som lyser med hög lumen och finns som kompakt samt liten variant med låg vikt. Perfekt för camping, men även andra tillfällen när starkare LED lampor behövs.

 

Typ av strömkälla

En annan funktion att tänka på är strömkällan för lampan. Om du vill ha en flexibel och miljövänlig strömkälla kan en campinglampa med USB-laddning vara ett vettigt alternativ. Du kan lätt ladda lampan med hjälp av en powerbank, bärbara solceller eller annan USB-källa, vilket gör den idealisk för många timmar iväg på camping.

 

Funktioner

Funktioner som vattentålighet och justerbara ljuslägen kan också vara viktiga att tänka på. Om du ofta campar på en fuktig eller regnig plats är det klokt att välja en vattentålig campinglampa som klarar av dessa förhållanden.

Vill du bäst kunna anpassa ljuset efter många olika behov, som att ha ett svagare sken för mysiga stunder eller starkare sken för aktiviteter, kan en campinglampa med justerbar styrka på ljuset vara det perfekta att köpa för dig.

Tänk på vad som är viktigast för dig när du väljer en campinglampa. Utforska även vårt sortiment av campinglampor hos Jaktbelysning.se och hitta lampan som passar dig bäst. Läs även våra recensioner av kunder så du kan välja rätt bland våra campinglampor.

 

Campinglampor med LED lampor

Energisnåla LED lampor

Våra LED lampor ger en imponerande ljusstyrka och sprider ljuset jämnt över campingplatsen, så att du kan känna dig trygg och se tydligt även när det är mörkt ute.

Jaktbelysnings campinglampor med LED lampor är också utformade för att vara mindre och smidigare, vilket gör det lättare att bära med sig och enkla att använda. Du kan enkelt placera dina LED lampor i ditt tält, hänga upp dem eller ha dem som fristående enheter under er camping.

Vi förstår vikten av lång batteritid när det gäller campinglampor. Därför har vi valt produkter och LED lampor som är utrustade med extra effektiva batterier som varar längre. För att du ska kunna njuta av ljuset av LED lampor, utan att oroa dig för att ditt batteri tar slut.

 

Tältlampa

Lampor för det lilla utrymmet

En tältlampa är en kompakt och praktisk ljuskälla, som är speciellt gjord för att passa in i ditt tält under er camping. Dessa lampor är vanligtvis försedda med en USB-port som gör att du kan ladda dom med hjälp av en powerbank eller annan USB-källa.

Tältlampor är lätta att hänga upp och ger ett mer jämnt och behagligt sken inuti tältet. Dess vikt och storlek gör dem både enkla att bära med sig under campingresan och mindre att packa med.

Å andra sidan är lyktan en mer traditionell ljuskälla som ofta har inbyggda LED lampor. Lyktan är vanligtvis större och tyngre än tältlampor, men de erbjuder ett starkare ljus med LED lampor och bättre batteritid. De är perfekta för att lysa upp en större område runt campingplatsen eller när du behöver lysa upp under vandringar eller utflykter på natten.

Oavsett vilken typ av lampa du väljer är det viktigt att ha en bra styrka på ljuset som passar dina behov. Utforska vårt sortiment av tältlampor, lyktor och andra campingbelysningar hos Jaktbelysning.se för att hitta den perfekta ljuskällan för din nästa campingupplevelse.

 

Ladda campinglampor med batteri, usb eller solceller?

En campinglampa med olika strömkällor: Välj det alternativ som är bäst för ditt campingäventyr.

När det gäller att välja strömkälla för din campinglampa finns det många olika alternativ. Batteri, USB eller solceller är de vanligaste alternativen, och varje alternativ har sina egna fördelar beroende på dina behov och preferenser.

 

Batteridrivna campinglampor

Campinglampor som drivs med batteri är populära och pålitliga strömkällor. Du kan enkelt köpa och byta ut batterierna när de tar slut.

Det är ett bra alternativ om du vill vara självförsörjande och inte behöver en extern strömkälla. Batteridrivna campinglampor är det bästa för kortare campingresor, där du inte har tillgång till el.

 

Ladda med USB & Powerbank

En annan populär strömkälla till campinglampor är även USB. Med en USB-kompatibel campinglampa kan du enkelt ladda din lampa med hjälp av en powerbank, bilens USB-uttag eller annan USB-källa.

Detta är ett praktiskt alternativ om du har tillgång till en USB-laddningsmöjlighet samt vill att dina campinglampor drivs av grön energi som el.

 

Ladda campinglampor miljövänligt med solceller

För de som vill ha en ännu mer hållbar och miljövänlig strömkälla är solceller ett utmärkt alternativ. Solcellsdrivna campinglampor laddas upp under dagen med hjälp av solenergi och ger sedan ljus i många timmar. Detta är perfekt för de som campar på platser där solen är rikligt tillgänglig och vill minska sin miljöpåverkan.

 

Varför är det viktigt med bra ljus vid camping?

Med tillräckligt med ljus kan du undvika att snubbla över föremål eller trampa på farliga saker i mörkret. Med den bästa campinglampan kommer du att se hinder och potentiella faror runt tältet eller campingplatsen, vilket minskar risken för olyckor och skador.

Med bra ljus kan du lätt utföra viktiga aktiviteter som matlagning, läsning eller kanske organisera campingen. Det blir mycket lättare att hitta saker, laga bra mat och utföra olika sysslor när du har tillräckligt med ljus.

Det bästa med en campinglampa som lyser bra är att den ger en trevlig och mysig atmosfär. Det kan bidra till avkoppling och ge en känsla av hemtrevnad, särskilt när du spenderar tid med vänner eller familj på en camping.

 

Kontakta oss

Har ni några frågor eller vill ha mer information om någon campinglampa, är ni välkomna att kontakta oss på Jaktbelysning.

Ni kan nå oss på telefon, mail eller via vårt kontaktformulär.

Moms visas: