Snabb leverans inom Sverige

PROBLEM MED BETALNING - KONTAKTA OSS

Vid frågor kontakta oss på kontakt@jaktbelysning.se eller ring oss på 0739-84 99 93

Ficklampor

Ficklampor av hög kvalitet

Hos oss på Jaktbelysning finns ett brett sortiment av ficklampor av hög kvalitet. Vi har ficklampor som är lämpade för alla tillfällen. Vare sig du behöver en ficklampa till camping, jakt eller för att lysa i trädgården samt skogen.

Vi erbjuder ficklampor som används av allt från exempelvis jägare, poliser, militär, brandmän och privatpersoner. De erbjuder användningsområden som exempelvis dykning, cykling, camping, fiske, jakt, industri och säkerhet.

Ficklampor med hög lumen

En stark ficklampa kan vara ett måste vid tex spaningsarbete. Alla lampor är specifierade enligt ANSI/NEMA FL1-2009 Standard. Ficklampor med Cree XHP lampor har även en väldigt lång livstid.

Under 2017 har vi etablerat varumärken som Acebeam & Klarus i vårt sortiment. Dessa ficklampor har blivit erkända som "stark ficklampa", och är bland de ljusaste och bästa i världen. Vi har en söklampa från Acebeam som har hela 80000 lumen. Men 1000 lumen räcker gott och väl som ljus för privatanvändare.

Senaste tekniken inom ficklampor

Deras begåvade forsknings-, design-, ingenjörs- och marknadsföringsgrupper arbetar tillsammans för att tillfredsställa de mest krävande användarna, genom att ständigt testa gränserna för vad som kan uppnås med den senaste tekniken, utan att påverka hållbarhet, funktionalitet eller valuta för pengarna.

Vårt sortiment omfattar belysning för militär, polis, brandmän m.m. Våra produkter är utformade för krävande användare som arbetar i extrema förhållanden och vi levererar också ett brett utvalt utbud av batterier och tillbehör.

Olika sorters ficklampor för alla tillfällen

Vi har ett stort sortiment av ficklampor för alla tillfällen och behov. Hos Jaktbelysning hittar man ficklampor som pannlampa, campinglampa, jägarlampa, söklampa, arbetslampa och även pennlampa.

Det finns produkter som har kraftfulla LED lampor, Cree XHP dioder med lång livstid och låg samt hög lumen. Du hittar ficklampor med olika lumen, strömkällor och pris-grupper.

Moms visas: