Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20 Mån-Fre

Ficklampor

Ficklampor av hög kvalitet

Hos oss på Jaktbelysning finns ett brett sortiment av ficklampor av hög kvalitet. Vi har ficklampor som är lämpade för alla tillfällen. Vare sig du behöver en ficklampa till camping, jakt eller för att lysa i trädgården samt skogen.

Vi erbjuder ficklampor som används av allt från exempelvis jägare, poliser, militär, brandmän och privatpersoner. De erbjuder användningsområden som exempelvis dykning, cykling, camping, fiske, jakt, industri och säkerhet.

Ficklampor med hög lumen

En stark ficklampa kan vara ett måste vid tex spaningsarbete. Alla lampor är specifierade enligt ANSI/NEMA FL1-2009 Standard. Ficklampor med Cree XHP lampor har även en väldigt lång livstid.

Under 2017 har vi etablerat varumärken som Acebeam & Klarus i vårt sortiment. Dessa ficklampor har blivit erkända som "stark ficklampa", och är bland de ljusaste och bästa i världen. Vi har en söklampa från Acebeam som har hela 80000 lumen. Men 1000 lumen räcker gott och väl som ljus för privatanvändare.


Senaste tekniken inom ficklampor

Deras begåvade forsknings-, design-, ingenjörs- och marknadsföringsgrupper arbetar tillsammans för att tillfredsställa de mest krävande användarna, genom att ständigt testa gränserna för vad som kan uppnås med den senaste tekniken, utan att påverka hållbarhet, funktionalitet eller valuta för pengarna.

Vårt sortiment omfattar belysning för militär, polis, brandmän m.m. Våra produkter är utformade för krävande användare som arbetar i extrema förhållanden och vi levererar också ett brett utvalt utbud av batterier och tillbehör.

Olika sorters ficklampor för alla tillfällen

Vi har ett stort sortiment av ficklampor för alla tillfällen och behov. Hos Jaktbelysning hittar man ficklampor som pannlampa, campinglampa, jägarlampa, söklampa, arbetslampa och även pennlampa.

Det finns produkter som har kraftfulla LED lampor, Cree XHP dioder med lång livstid och låg samt hög lumen. Du hittar ficklampor med olika lumen, strömkällor och pris-grupper.

Olika sorters ficklampor för alla tillfällen

Vi har ett stort sortiment av ficklampor för alla tillfällen och behov. Hos Jaktbelysning hittar man ficklampor som pannlampa, campinglampa, jägarlampa, söklampa, arbetslampa och även pennlampa.

Det finns produkter som har kraftfulla LED lampor, Cree XHP dioder med lång livstid och låg samt hög lumen. Du hittar ficklampor med olika lumen, strömkällor och pris-grupper.

Kompakta ficklampor

Kompakta ficklampor är de mest grundläggande och vanligaste typerna av ficklampor. De är bärbara, lätta och utformade för att passa bekvämt i handen eller i fickan. Dessa ficklampor använder vanligtvis små batterier, vilket gör dem idealiska för kortvarig användning.

Kompakta ficklampor är perfekta för vardagliga uppgifter som att leta efter nycklar i mörkret eller navigera genom trånga utrymmen.

Taktiska ficklampor

Taktiska ficklampor är utformade för att möta kraven för militära, polisiära och krävande utomhusaktiviteter. Dessa ficklampor är konstruerade med extra tåliga material som aluminium och erbjuder enastående hållbarhet, drift och stöttålighet. De flesta taktiska ficklamporna har även möjlighet att fästas på vapen, vilket ger ökad precision och säkerhet vid jakt eller taktiska operationer.

Pannlampa

Pannlampor är det perfekta alternativet för att belysa mörka utrymmen, men vill ha händerna fria. De är utformade med ett elastiskt band som kan fästas runt huvudet.

Pannlampor är mycket användbara i utomhusaktiviteter som vandring, camping eller klättring, där man behöver ha båda händerna fria samtidigt som man har en pålitlig ljuskälla nära till hands och finns upp till 4000 lumen.

Solcellsdrivna ficklampor:

Solcellsdrivna ficklampor blir alltmer populära tack vare deras miljövänliga natur och långvariga prestanda. Dessa ficklampor har inbyggda solpaneler som omvandlar solenergi till elektricitet, vilket eliminerar behovet av att byta batterier.

Solcellsdrivna ficklampor är perfekta för utomhusäventyr där solen kan ge oändlig kraft och erbjuder starkt ljus med hög lumen.

LED ficklampor

Många av våra ficklampor har effektiv LED-teknik som man kan ändra ljusstyrka på. Man kan reglera ljuset på sin ficklampa, välj om du vill ha svagare eller riktigt starkt ljus. Våra LED ficklampor finns med lägre lumen men även riktigt kraftfulla och hög Lumen.

Vi har också mini ficklampor för den som vill ha en ficklampa i fickan, men som ändå erbjuder otroligt kraftfullt och bra ljus med hög lumen.

Laddningsbara LED ficklampor med USB laddning

För er som inte vill släpa på en laddare till batterierna erbjuder vi ficklampor som går att ladda med USB. Smidigt och miljövänligt. Finns både till våra lite större ficklampor och de mer kompakta, men även de med hög lumen och lägre lumen. Man laddar enkelt sin ficklampa med hjälp av en powerbank, bilens USB-uttag eller annan USB-källa.

LED ficklampa med batteri

En ficklampa med batteri är den klassiska och pålitliga ficklampan, om man inte har tillgång till att ladda sin ficklampa när man är ute på campingtur m.m. Många ficklampor med batteri har numera laddningsbara batteri som man kan ladda hemma och sen använda när man är ute på äventyr, campingutflykt, jakt m.m.

Tillbehör till ficklampor

Hos oss på Jaktbelysning erbjuder vi också flera olika tillbehör till ficklampor. Ni hittar allt från powerbank, batteri, fäste, väskor och förvaring till er ficklampa.

Powerbank till ficklampor

Önskar du en powerbank till din ficklampa har du kommit rätt. Vi har powerbank som laddar ditt batteri snabbt. En av våra modeller laddar sitt batteri till full kapacitet på bara 2,5 h, den är kompakt och väger mycket lite. Välj bland våra många olika produkter till bra pris, som finns här på Jaktbelysning.

Batteri till ficklampor

Vi erbjuder olika kraftfulla batterier som klarar av de kraftfulla lampor som finns i vårt sortiment. Det finns batteri produkter från märken som Acebeam, Klarus och KEEPPOWER.

Väskor, förvaring och fäste för ficklampor

Vill ni förvara er ficklampa säkert när den inte används, kan vi erbjuda er diverse väskor och förvaring till er ficklampa. Väskor och förvaring ger er ficklampa längre livslängd och minskar skador.

När det kommer till fästen har vi allt från fästen till cykeln, hjälmfästen, till diverse fästen att fästa där man önskar.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha mer information om någon av våra ficklampor.

Ni kan nå oss på mail, telefon eller via vårt kontaktformulär.

Moms visas: