Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20

 

Ficklampa från Klarus

KLARUS

Uppfinnaren av taktiska ficklampor med dubbla strömbrytare

KLARUS är uppfinnaren av Tactical Dual-Switch UI. Den har utsetts som leverantör för över 58 länders militära och brottsbekämpande myndigheter. Klarus uppdrag är att tillhandahålla belysningslösningar till global militärstyrka, brottsbekämpande personal och friluftsentusiaster, under de mest ogynnsamma omständigheterna. Klarus produkter syftar till att erbjuda maximalt skydd till användarna från mörker och straffande miljöer.

I över 16 år har Klarus forskning för belysningsprodukters kvalitet, pålitlighet och variation aldrig slutat. Klarus nuvarande erbjudande omfattar ett brett utbud av taktisk ficklampa, campingbelysning, pannlampor och tillbehör. Dessa produkter säljs över hela världen i över 100 länder och regioner, utfärdas i stor utsträckning till militär och brottsbekämpande personal, och används av konsumenter inom allmännyttan, utomhus, jakt, hemförberedelser och andra sektorer.

Klarus följer noga de förändrade förutsättningarna på marknaden och konsumenternas behov, och uppdaterar sina skapelser för att erbjuda den bästa kombinationen av teknik och design för att möta dessa krav. Det slutliga målet med Klarus är att hjälpa användarna att möta alla behov, oavsett när eller var, med de mest intuitiva belysningsverktygen som möjligt.

Moms visas: