Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20 Mån-Fre

Ficklampa från Acebeam

ACEBEAM, som grundades 2014, är en pionjär inom utveckling och produktion av bärbara belysningsprodukter med hög effekt. Med expertis inom både optisk design och belysningstillämpning har ACEBEAM blivit ledande i branschen. Känd för sitt orubbliga engagemang för produktkvalitet, har ACEBEAM förtjänat ett rykte för att leverera pålitliga och stabila belysningslösningar.

SLÅ PÅ DEN OCH SE VARFÖR ACEBEAM ÄR BÄTTRE

NYSKAPANDE TEKNOLOGI

På ACEBEAM är vårt uppdrag att till varje pris tillverka de bästa belysningsverktygen och taktiska produkterna. 

BÄTTRE DESIGN

Exakt CNC-bearbetning, effektiv och stabil konstantströmkrets. Hållbar, säker och hanterar tuffa miljöer.

HÖGRE KVALITET

I varje produkt vi utvecklar agerar vi på ett ansvarsfullt sätt. Vi tror på kvaliteten på våra produkter, så Acebeam erbjuder fem års garanti.

FLERA VAL

ACEBEAM finns för att ge ljus till ditt arbete. ACEBEAM kommer att fortsätta att förnya sig, med hänsynsfulla och högkvalitativa tjänster, för att låta globala ACEBEAM-användare känna magin och charmen med utomhussporter och natur.

VARIGA PARTNERSKAP

Med erfarenhet av OBM/ODM-tillverkning i 3 år, ytterligare 9 år av det autonoma varumärket FoU, tillverkning och försäljning, etablerade ACEBEAM ett återförsäljarnätverk med partners i över 89 länder och regioner globalt.

FÖRETAGET TILLBAKA

Vi stoltserar med några av de lägsta priserna i branschen, men i de sällsynta fall det behövs, backar vi alla våra produkter med vår tillverkargaranti.

Moms visas: