Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans - Ring oss gärna för konsultation

Betala tryggt med Klarna

Semesterstängt 15-21 Juli (ordrar kan göras som vanligt men dessa produkter lämnar vårt lager Måndag 22 Juli)

Ordrar gjorda senast Lördag 13 Juli hinner skickas på måndag innan stängning

Garanti

Det är INTE jaktbelysning.se som lämnar garanti på produkterna, utan det är tillverkaren. Men det är vi som hjälper till att med att lösa garanti-ärenden åt tillverkaren. Om vi inte kan lösa det på plats, kommer produkten att åtgärdas av tillverkaren. Garanti gäller enbart vid normalt användande. Garanti gäller inte om man varit vårdslös om produkten eller på något sätt har moddat produkten. Om det inte går på garanti finns ändå möjlighet att vi kan reparera produkten mot en ersättning. Tänk på att vid köp av lampa, så har alltid batteri bara 1 års garanti. 

Om Du har något fel på din produkt, kontakta oss innan du skickar tillbaka produkten till oss. Berätta om felet så utförligt du bara kan. Enklast brukar vara att kontakta oss per telefon. Oftast så brukar det kunna lösas utan att behöva sända tillbaka produkten.

Vi håller på att uppdatera butiken med manualer som kan laddas ner direkt på sidan. Där står vilken garanti som gäller för vilken produkt. De flesta ficklampor har 5 års garanti, men inte alla. Tillbehör har 1 års garanti, lampor med inbyggt batteripack brukar oftast ha 1-2 års garanti. För mer info om vilken garanti som gäller för en produkt som ännu inte finns manual till, kontakta oss för mer information.

OBS!! Tänk på att om vi kommer fram till att produkten skall sändas till oss, gör på följande sätt:

 

1. Gå till vårt reklamationsformulär:

2. Fyll i så mycket information du kan.

3. Skicka produkten till oss spårbart (kunden står för frakten till oss). Vi står för frakten tillbaka till kund

Vi kommer att försöka åtgärda felet hos oss om det går. Tänk på att vid vissa perioder, kan denna hantering ta lite extra tid.

 

Produkter
Övrigt
Information
Moms visas: