Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20 Mån-Fre

FICKLAMPA KLARUS AR10 USB, 1080 LUMEN

Den unika designen och användarvänligheten gör AR10 till ditt bästa val för auto reparationer, vandring, klättring och andra utomhusaktiviteter.

Ny designad reflektor som ger både fokuserad och perfekt spotbelysning.

Tåligt ultralätt härdat glas, reptåligt och slitstarkt. Tillverkat i flygplansgrad aluminium, militär III hård anodoxidation.

För mer info:

http://www.klaruslight.com/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=130&id=108

 

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
AR10 +


Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Levererades snabbt och väl emballerat. Kännsla av kvalitet över lampan ända ner till detaljerna. Bra ljus och inget glapp i roterande huvudet. Blir roligt att se hur den håller efter ett par veckor som edc i maskinrummet.
En fantastisk arbetslampa som man kan avvända både som ficklampa och arbetslampa pga det vridbara huvudet och magnetfästet.
Magneten kan vara lite svag om man ska fästa den på tunna plåtar som typ ett Wihrlpool kyl/frys. Men på andra vitvaror fungerar den tillräckligt bra och att fästa den i maskiner fungerar magneten förträffligt. Ett litet minus kan vara att ficklampan slår i från redan på en batterispänning på 3,05V. Medan min andra ficklampa EC35 II slår av först vid 2,76V. Nu ska påpekas att detta test har jag bara utfört en gång så man kanske ska ta den med lite nypa salt. Men den som vill ha en bra och smidig lampa när man ska arbeta praktiskt rekommenderar jag denna lampa starkt. Dessutom får man bra support när man kontaktar Jaktbelysning.se.
Andra har även köpt
Produkter
Övrigt
Information
Moms visas: