Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20 Mån-Fre

Ficklampa Acebeam TK16 koppar

ACEBEAM TK16 är den nya EDC-lampan.

En fantastisk effekt på upp till 1800-lumen som produceras av 3st CREE XPG 3 LED-lampor, uppfyller högt behov av utomhusbelysning.

Inte bara kompatibel med laddningsbart IMR16340 550mAh batteri, men också lämpligt för CR123A-batteri. Den smala huvuddesignen, den solida råa kopparkroppen med ett guldpläterat fickklips gör TK16 lätt att bära runt på fickan.

Observera att det är inte usb-laddning på denna produkt behövs därför laddare till denna.

OBS!!! TÄNK PÅ ATT KOPPAR OXIDERAR SNABBT. TÄNK PÅ ATT MAN BEHÖVER POLERA MYCKET FÖR ATT BIBEHÅLLA GLANSEN.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
TK16LUMINUSCOPPER


Dokument:
attachment tk16-culuminussst-20usermanual.pdf
Medelbetyg 5/5 baserat på 4 st röster.
Ok värde i detta packet
Härlig tungkänsla i denna lampa lyser dessutom väldigt bra. Intressant att se hur kopparpatinan blir. Hade önskat att av/på knappen varit i metall.
Helt fantastiskt lampa. Gillar den starkt.
Känns gedigen är ju koppar lampa så inte så konstigt tung å skön fördelen med knapp strömbtytare bak på lampan är ett stort pluss för min del ljuset i lampan är som vanligt med acebeam överträffande bra finns inget å klaga på lyser brett kastlängden på ljuset är helt okej är ju en mer edc modell liten smidig täcker alla vardagliga behov allt från promenader till å ha med på resan eller om man ska ut i skogen finns inget minus med denna modell i mitt tycke observera att koppar ändrar färg på sikt så putsa upp lampan ibland om man vill ha den glansig är en smaksak blir ju annars mörkare brun med tiden ju mer man andvänder den men går ju å puttsa upp den .. observera detta är cree xpg 3 jag har skrivit om
Andra har även köpt
Produkter
Övrigt
Information
Moms visas: