Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20

 

Veckans heta tips

Acebeam Rider Rx från 399:- inkl batteri

Passa på att köpa dig en Acebeam Rider Rx - En otroligt prisvärd lampa med helt outstanding ljusbild tack vare att den är utrustad med en Nichia 219F diod på 5000k (neutralvit) och med hela CRI95+. Den har dessutom en fidget-funktion.

Nichia 219F har mycket bättre färgåtervinning än vanlig ficklampa som oftast har annan diod samt kallvit. Perfekt för nära håll eller vid fotografering pga bättre färgåtervinning. Det som blir drabbat om man jämför med vanligt kallvitt är att lampan får mindrer effekt (lumen)

Självklart är kallvitt också väldigt bra. Bättre effekt, lyser upp bättre. Vilket man kanske hellre föredrar när man lyser på lite mer större områden, t.e.x skogen. De flesta har faktiskt kallvitt ljus (6000k+) som är det mest vanliga

Man kan även köpa till en s.k diffuser, som säljs i 2-pack för endast 19kr i vår butik.

 

En diffuser är en enkel ljusmodifierare som fästs på den övre delen av ficklampans huvud. Den används för att mjuka upp eller sprida det hårda, koncentrerade ljuset som kommer ut ur lampan. Det skapar också ett jämnare och smickrande ljus på det man lyser mot.

Moms visas: