Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans - Ring oss gärna för konsultation

Betala tryggt med Klarna

Semesterstängt 15-21 Juli (ordrar kan göras som vanligt men dessa produkter lämnar vårt lager Måndag 22 Juli)

Ordrar gjorda senast Lördag 13 Juli hinner skickas på måndag innan stängning

Recension Klarus H1A - LÄNK TILL PRODUKTEN

Det här är ingen pannlampa, detta är ett smycke. Och det är huvudsaken med Klarus H1A  pannlampa byggd i titan. Så fräckt, så liten och så stark (precis som min fru:) ! Skalet i titan, hårdare än stål och lättare än aluminium och så lyxigt. Mjuka former och ett hårt och tåligt skal vilken härlig anspelning. Det fattas bara vita handskar till denna fulländade skapelse. 

En vackrare och lyxigare pannlampa får man leta efter länge och hos JAKTBELYSNING.SE  så hittar man den. Tre olika dioder tar hand om det som man har behov av. Helljus, halvljus och... bromslj....... nej, nu blev det lite fel. Stora dioden för ja, låt mig säga heljus och halvljus för så skulle man kunna beskriva det som bäst.

Den lilla vita dioden levererar dimmljus och parkeringsljus och slutgiltigen den röda dioden som ett sorts bromsljus eller bakljus som dessutom vid användandet inte förstör mörkerseendet. Mycket finurligt och utomordentligt genomtänkt. Klarus H1A är inte bara ursnygg den är väldigt användarvänlig med.

Själva pannbandet lampan sitter på andas kvalitet och både justeringen i höjdled såsom val av ljus lämnar inget kvar att önska. Och en finess jag verkligen uppskattar och som understryker tillhörigheten till premiumklassen är själva övergången från en ljusmodus till en annan. Mjukt och fint så man undrar varför inte alla bara kan fungera så.

Finns det något att anmärka så skulle det möjligtvis vara den något korta driftstiden. Man kan jo faktiskt ta med sig ett extrabatteri förutom det som följer med. Men å andra sidan så klagar man inte heller på varför det är så svårt att hitta ett takräcke till en cabriolet. Det är jo så det är och vill man ha ett takräcke så..... nä, det tar jag inte nu.

 

Hälsningar Erdmann 

Produkter
Övrigt
Information
Moms visas: