Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20 Mån-Fre

Recension Acebeam L16 - LÄNK TILL PRODUKTEN

 

Underskatta inte förmågan att leverera mycket ljus trots sin ringa storlek är den korta versionen, men det finns så mycket mer att säga om Acebeam L16. Att få plats på vapnet är inga problem. Den är smidig att ha att göra med, 15,4 cm lång 3,9 cm reflektordiameter och 334 gram inkl. batteri och fjärrkontroll. Det var allt ! Vad är det som är anmärkningsvärt med det kan man fråga sig till man sätter på den.

Jag blir tagen av ljuset i Acebeam L16 sprider, den sprider klarhet där det rådde dunkel och även värme där det är kallt. Detta skall du tänka på vid köpet eftersom det inte är frågan om en ficklampa utan en vapenlampa som skall tjänstgöra på bössan, för den blir varm i högsta driftläge. Utan handskar blir det svårt att hålla i den efter en stunds användande men på vapnet har det ingen betydelse.

Och under kyliga förhållanden, en kall vinterdag t.ex. kan det till och med vara skönt att kunna värma händerna en stund på lampan. Ljuset den ger är fantastiskt. En underbar balans mellan fokus och spridning vilket leder till en väldig behaglig upplevelse. Inga jobbiga, skarpa kontraster som tröttar ut ögonen.

Acebeam L16 är bara skön att ha att göra med om jag får uttrycka mig så. En räckvidd på dryga 600 meter är klart godkänt och den låga vikten tillsammans med sitt kompakta format gör den till en vän från första ögonblicket.  Jag bara tycker om den och kan inte sluta att bli förvånat över sin prestationsförmåga.

Genialt! Tillsammans med ett magnetfäste, som också går att köpa på JAKTBELYSNING.SE får den plats på vilken bössa som helst och tack vare sin låga vikt så räds den inte heller rekylen från en klass 1 heller även om en fast montering alltid är det säkraste valet så kan jag gott leva med det här alternativet med. Fullträff Acebeam till L16. Jag kommer inte släppa den heller.

 

Hälsningar Jens Erdmann

Produkter
Övrigt
Information
Moms visas: