Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20 Mån-Fre

Om Jaktbelysning.se och Prylexperten Väst

Följande villkor gäller alla beställningar som görs av kunden hos Prylexperten Väst (org.nr. 740224-5539)

Jaktbelysning.se är en e-handel och försäljningsplattform som ägs av Prylexperten Väst

Leveranser från oss sker normalt inom 1 arbetsdag efter lagd order.

Viktiga uppgifter om oss

Jaktbelysning.se / Prylexperten Väst

Björkvägen 1

471 31 Skärhamn

Västra götalands län

Organisationsnummer: 740224-5539

Momsregistreringsnummer: SE740224553901

E-post: kontakt@jaktbelysning.se

 

Allmänna Villkor

Man måste vara minst 18 år fär att kunna handla hos oss. Köp kan endast ske inom Sverige för tillfället. 

Tillämpning och Konsumentskydd

De här Allmänna villkoren tillämpas vid köpeavtal mellan Prylexperten Väst och konsument, organisationsnummer 740224-5539. För att du som kund ska känna dig trygg med att handla av Prylexperten Väst så tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp hos Jaktbelysning.se

Personuppgifter

Vid beställning hos Jaktbelysning.se / Prylexperten Väst godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss.

All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen. Personuppgiftsansvarig är Prylexperten Väst (org. nr 740224-5539)

Jaktbelysning.se / Prylexperten Väst´s kundregister innehåller personuppgifter såsom namn, personnummer, postadress, telefonnummer, e-postadress samt IP-nummer. Ändamålet med Prylexperten Västs behandling av insamlade personuppgifter är att använda dess för att:

1. Kunna fullgöra köp hos Jaktbelysning.se

Uppgifter vid betalning hos Jaktbelysning.se / Prylexperten Väst kommer att samla personuppgifter om dig i samband med betalning. Betalnings leverantören som ni valt att använda vid köp på försäljningsplattformen är således personuppgiftsansvarig för sådana personuppgifter enligt betalningsleverantörens villkor.

Prylexperten Väst kommer dela med sig av de personuppgifter till fraktbolagen och betalbolagen som krävs för att kunna fullfölja och leverera en beställning.

Om du som kund väljer att e-posta till Prylexperten Väst  eller någon annan e-postadress knuten till Prylexperten Väst så kommer din e-postadress samt e-posthistoria att sparas för att göra det möjligt samt underlätta uppföljning och svara på ärendet. Denna information kan även användas i förbättringsarbete inom Prylexperten Väst.

Vi säljer inte vidare uppgifter till tredje part.

Priser och Avgifter

Priser som anges på Jaktbelysning.se / Prylexperten Västs anges inklusive mervärdesskatt (moms). Frakt tillkommer på alla köp med 79kr (DHL), 89kr (Postnord). Fri frakt gäller vid köp över 995kr. Outlösta paket debiteras extra med 199kr per outhämtad leverans.

Betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning, direktbetalning samt swish. Denna betallösning kallas för KCO Klarna Checkout.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarna´s villkor. Genom att klicka på “Slutför köp” godkänner du Prylexperten Västs allmänna villkor.

Klarna´s användarvillkor hittar du här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/user

Klarna´s dataskyddsinformation hittar du här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy

KCO Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i KCO Klarna checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar KCO Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan.

Leverans och fraktvillkor

Vi på Jaktbelysning använder oss av följande fraktalternativ:

DHL SERVICE POINT & POSTNORD PAKET INRIKES - Hämta ut din försändelse i närheten av din adress

Normal leveranstid är 1 – 3 arbetsdagar från det att vi på Jaktbelysning.se har aktiverat din beställning hos oss.

Om beställningen är gjord innan kl 0800, så skickas produkten oftast samma dag (förseningar kan förekomma, men då kontaktar vi er per e-post)

Om du upptäcker skador på paket måste du omedelbart anmäla detta till den transportör du valt. Sedan kontakta oss.

Ångerrätt

Du, som konsument, har alltid fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Lagen om distansavtal. Vi på Jaktbelysning.se erbjuder 30 dagar. Du som kund har rätt att undersöka produkten hemma för att säkerställa att produkten motsvarar dina förväntningar. Men produkten måste vara i nyskick. Returnerar du en oanvänd vara med tillhörande etiketter och förpackning inom 30 dagar återbetalas hela beloppet. Men du måste kontakta oss innan du skickar tillbaka produkten via e-post. Du som kund står för fraktkostnaden till oss.

Produkter
Övrigt
Information
Moms visas: