Kundtjänst 0739-84 99 93 Vardagar 10-20, Lör-Sön 10-18

Eget lager i Sverige för snabb leverans

CHAT ÖPPEN 16-20 Mån-Fre

Ficklampa Acebeam T27 2500 lumen

Acebeam T27 med hela 1180 meters räckvidd. T27 levererar en maximal effekt på 2500 lumen och drivs av ett enda 21700 5100mAh-batteri. Lampan är utrustad med USB-C laddning, som laddar mycket snabbare än Micro-USB. Lampan kan också användas som en powerbank, med tillhörande kablar. T27 är definitivt en högpresterande ficklampa för outdoor, sport, camping m.m

 

Anvisning: Om du ska ha ficklampan i byxfickan istället för i hölstret, så rekommenderas att skruva av switchen ett halvt varv så att bakswitchen inte går igång i fickan pga kan vara lite känslig i knappen.

OBS!!! Denna lampan kräver high drain-batteriTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
T27 6000K


Dokument:
attachment t27creeusermanual21-1-20.pdf
Medelbetyg 5/5 baserat på 5 st röster.
brutalt bra ljus!!!! batteritiden är det enda man kan ha synpunkt på, och att man kommer åt knappen i fickan lätt
Butikens svar:
Hej!
Om man ska ha lampan i fickan kan man skruva av switchen ett halvt varv. Och skruva tillbaks snabbt innan användning / Roberth
Mycket nöjd med produkten, den lever upp till förväntningarna och mer därtill. Rekommenderas varmt.
Sjukt nöjd! Supersnabb leverans gjorde att lampan kom på posten inom 2 dagar efter beställning. Testat jämföra denna med polarens Olight Mx3 javelot i helgen. likande kastlängd (kanske pga dimman) men genererade klart mer ljus och en bredare ljuspelare och till en billigare peng dessutom!
Supernöjd! Räckvidden på ljuset bäst i klassen! Bra val av ljuslägen, och turbo direkt med ändknappen (ovanligt).Mycket mångsidig lampa, fickvänlig och med ovanligt bra spilljus. Och allt detta med ett batteri ! Ligger skönt i handen! snabbladdad med USB C. Blev direkt min favoritlampa! ändå är jag rätt kräsen. Kan sammanfattas med ett ord ! Köp!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Produkter
Övrigt
Information
Moms visas: