KLARNA NU ÄVEN MED SWISH

Ficklampa från Klarus

Enligt KLARUSs så kommer ficklampor som är defekta pga av tillverkningsfel inom 1-5 år( vissa modeller 1-2år, står i objektbeskrivning) efter inköpsdatumet att repareras eller ersättas utan kostnad. Denna garanti täcker inte skador som orsakats av olycka, orimlig användning eller produktändring. Inte tillåtet att modda eller på annat sätt ändra produkten, som kan göra att produkten går sönder, kan leda till skador på din produkt kanske inte omfattas av KLARUS-garantin.

Vänligen notera:

A: Laddningsbara batterier, batteriladdare, cykelhållare, filter, fjärrtryckbrytare och lampor med inbyggda batterier en garanti på ett år (12 månader) från inköpsdatumet.

B: Garantin täcker inte skador eller fel som orsakas av:

- Grov användning eller användning som inte överensstämmer med bruksanvisningen eller produktspecifikationerna.

- Batteriläckage

- Obehörig demontering, reparation eller modifiering

- Defekter eller skadade orsakade av faktorer utanför Klarus kontroll.

Om ficklampan är defekt kommer produkten att repareras eller bytas ut enligt ovanstående villkor. Kontakta oss, din auktoriserade KLARUS-återförsäljare för garantianvisningar.

För att garantera bästa möjliga garantiservice, köp alltid KLARUS-produkter från en auktoriserad lokal återförsäljare.

Utländska köp av KLARUS-produkter kan leda till längre servicetid, särskilt om ett kvitto på försäljning inte kan tillhandahållas.

Behåll ditt köpkvitto/följesedel och återförsäljare-detaljer för att säkerställa bästa service. Om du har frågor om våra garantivillkor och

uteslutningar vänligen kontakta oss på kontakt@jaktbelysning.se

Moms visas: